KVL Comp Kft.
 
loading...

to open one's mind to Europe

 
A KVL Comp Kft. 1996-tól tevékenykedik azon, hogy a modern vezérléstechnikát és a hozzá kapcsolódó korszerű szolgáltatásokat meghonosítsa, és partnerei számára hozzáférhetővé tegye. Vállalkozásunk törekszik a minél összetettebb feladatok megoldására és a szolgáltatások minőségének folyamatos fejlesztésére. Az általunk gyártott berendezésekre teljes körű garanciát vállalunk. Célunk, hogy Megrendelőinknek olyan szolgáltatást biztosítsunk, ami sajátos igényeiknek legjobban megfelel és illeszkedik az adott terület kívánalmaihoz. Cégünk minőséggel kapcsolatos elkötelezettségét mutatja, hogy 2005 óta /MSZ EN ISO 9001/2001/ majd 2009 től /MSZ EN ISO 9001/2009/ -es minősítéssel rendelkezik.
Megrendelő központú gondolkodásunk elengedhetetlenné teszi számunkra a kifejezetten egyedi igényekre történő fejlesztéseket. Büszkék vagyunk arra, hogy kimagasló minőségű szolgáltatásainkhoz megfizethető árakat sikerült párosítanunk.
A vállalkozást, tervezést, gyártást,helyszíni felmérést és szerelést, karbantartást és a kereskedelmet nagy gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezõ munkatársak végzik, illetve irányítják. Ha kivitelezés terén olyan csúcsterhelések fordulnak elõ, ami saját kapacitásunkat meghaladja, úgy kiváló minõségû munkát végzõ, általunk minõsített alvállalkozókat foglalkoztatunk a kapacitásunk bõvítésére. A beszállítók közül azoktól vásárolunk elsõsorban, akik az általunk elvárt minõségi és szállítási feltételeinknek megfelelõ, hibátlan terméket biztosítanak.